Til forældre

Giv dit barn et naturligt forhold til mad og spisning

Kærlige familiemåltider og madmodige børn

Er du bekymret for, om dit barn spiser for lidt, for meget eller for ensidigt? I langt de fleste tilfælde spiser børn lige præcis svarende til deres behov. Men bekymringen og knuden i maven kan sidde dybt – og påvirke stemningen ved måltiderne.

Jeg hjælper dig med at få afdækket, om der er grund til bekymring for dit barns trivsel og sundhed, og jeg giver dig råd og vejledning i, hvordan du får skabt spisesituationer, der domineres af nærvær, hygge og nydelse frem for bekymringer og konflikter.

Jeg giver dig inspiration til at styrke dit barns glæde ved at spise og mod på at smage på maden, og jeg hjælper dig med at støtte dit barn i at få et sundt og naturligt forhold til mad og spisning.

 

Babys start på madrejsen

Oversættelse af kostanbefalingerne

Synes du, det er svært at finde hoved og hale i de officielle anbefalinger for mad til småbørn og alle de gode – og måske knap så gode – råd, du hører rundt omkring? Virker det uoverskueligt og angstprovokerende, at dit barn skal i gang med at spise mad? Er du og dit barn allerede godt i gang men oplever udfordringer og bekymringer på rejsen?

Jeg guider dig til at komme trygt fra start – din ro vil smitte af på dit barn, så I sammen får skabt det bedste grundlag for gode madoplevelser med masser af madglæde og madmod.

Jeg oversætter de ernæringsmæssige anbefalinger til håndgribelige råd, du kan bruge, når du laver mad til din baby, og jeg hjælper dig med at skille skidt fra kanel.

Jeg hjælper dig med at

komme trygt i gang med babymaden

få overblik over anbefalinger for mad til små

skabe rammer, der hjælper dit barns madglæde og madmod på vej

Småtspisende og selektivt spisende børn

Professionel diætvejledning

Er du bekymret for, om dit barn spiser nok mad og får dækket sit behov for næringsstoffer? Jeg hjælper dig først og fremmest med at få afdækket, om der er grund til bekymring. I langt de fleste tilfælde bekymrer vi forældre os unødigt.

Jeg arbejder ud fra devisen om, at ingen børn er kræsne. Ofte handler det om meget andet end selve maden. Jeg hjælper dig med at finde frem til, hvad der kan ligge til grund, og jeg støtter dig i at finde tilbage til roen i dig selv, nærværet i måltidet og tiltroen til dit barns naturlige appetitregulering.

Hvis dit barn er så småt- og selektivt spisende, at det påvirker væksten og trivslen, tilbyder jeg dig professionel diætvejledning.

Jeg hjælper dig med at

få afklaret, om der er grund til bekymring for dit barns spisning og trivsel

finde ro i situationen

fjerne stress og konflikter fra jeres måltider

Børn med høj vægt

Gode mad- og måltidsvaner

Ligger dit barns vægt højt på vækstkurverne i en sådan grad, at det bekymrer dig? Eller oplever du, at andre – eller måske dit barn selv – problematiserer vægten?

Hos mig møder du hverken kostplaner eller vægtkontrol. Dit barn har ikke selv ansvaret for hverken sin vægt eller sine spisevaner, og jeg tror på, at et stort fokus på vægt og mad er mere skadeligt for barnet end vægten i sig selv. Derfor foregår min vejledning altid uden involvering af barnet.

Jeg hjælper dig med at finde ro i situationen, og jeg giver dig inspiration til at skabe rammer, der giver dit barn gode mad- og måltidsvaner.

Jeg hjælper dig med at

få afklaret, om der er grund til bekymring for dit barns spisning og trivsel

finde ro i situationen

støtte dit barn i at få sunde spisevaner

Særlige kosthensyn

Fødevareallergi eller -intolerance

Har dit barn fødevareallergi eller -intolerance? Jeg tilbyder dig professionel diætvejledning, som altid tager udgangspunkt i de officielle ernæringsmæssige anbefalinger, som passer til netop dit barns situation. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvordan du får hverdagen og de særlige kosthensyn til at spille bedst muligt sammen, og hvordan du kan tale med dit barn, jeres familie, dit barns institution osv. om situationen.

Jeg hjælper dig med at

blive tryg ved dit barns situation

få overblik over, hvad dit barn kan spise, og hvad I skal passe på med

få det nye kosthensyn og jeres hverdagsliv til at passe sammen

Online konsultationer

Hvis du ønsker vejledning og hjælp til en af ovenstående udfordringer, tilbyder jeg konsultationer, som altid foregår online. 

Du booker en konsultation ved at sende mig en mail med beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til mig helt uforpligtende, hvis du gerne vil have hjælp til at finde ud af, om en konsultation hos mig er den rigtige løsning for dig.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til konsultationerne. Du kan læse mere om tilskuddet til kliniske diætister her.

Enkelt konsultation

Online
850 kr.
  • Én konsultation af 60 minutter.

    En dybdegående vejledning med udgangspunkt i jeres konkrete situation, udfordringer og ønsker.

Forløb

Online
1600 kr.
  • Én konsultation af 60 minutter samt to opfølgende konsultationer af 30 minutter

    En dybdegående vejledning med udgangspunkt i jeres konkrete situation, udfordringer og ønsker. Vi lægger en plan, som vi følger op på med to kortere vejledninger. Her har I mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, der ofte opstår, når man arbejder med planen hjemme.
Populær

Mini-konsultation

Online
300 kr.
  • Én konsultation af 20 minutter.

    En kort vejledning for dig, der har brug for en opfølgning på en tidligere konsultation, eller dig, der ønsker råd og sparring omkring en bekymring, der ikke kræver, at vi går i dybden med jeres situation.